Thanksgivingbreak: Thanksgivingday, Black Friday, Shore Acres, Silver Falls

Begynner å bli en stund siden det var Thanksgiving, men er likevel en høytid som er verd å skrive om!

Det er jo ikke en høytid som vi har her i Norge, så det ble nesten bare litt "bonusferie med god mat og familie". Thanksgiving feires hver tredje torsdag i november. Vi fikk fri onsdag til søndag, så det var veldig deilig! Husker det var en periode med en del skolestress, så det at jeg fikk et par ekstra dager på å fullføre oppgaver på var deilig. Brukte dagene på lekser, familien og venner.

På selve thanksgiving sto jeg opp til at kalkunen allerede var i ovnen, og det var ikke lenge igjen til gjestene skulle komme. Hele dagen gikk så og si til å spise, og småprat med gjestene. Litt utover dagen fikk vi utrolig nok besøk av et par fra Danmark! Mannen hadde vært uteksaminert North Bend High School i 1974. Vertsfamilien hans hadde vært min vertsfars bror. Jeg hadde ikke fått vite at de var på besøk i statene, så du kan tro jeg ble forvirret da jeg fikk et håndtrykk etterfulgt av "Vi taler dansk!". 
Litt annerledes tradisjoner her når det gjelder mat, men veldig godt var det!

Dagen etter var det "Black Friday", så vi bestemte oss for å dra på "førsalgene" på selve Thanksgiving vi! Det viste seg å være lurt, med tanke på kaoset vi hørte om neste dag. Gikk likevel på litt ekstra shopping på selveste Black Friday, kunne jo ikke la være!! Fikk kjøpt en del julegaver denne dagen, så det var deilig å få gjort. 

Lørdagen dro vi til et sted der frivillige har satt opp noe helt EKSTREMT med julelys. Det er noe som blir gjort hvert år visst. Det er en stor hage til en tidligere herregård, så man går nesten gjennom en "løype" for å se alle lysene og dekorasjoner. På slutten av runden gikk vi inn i "pepperkakehuset", der vi fikk varm eplecider og cookies. Koselig altså!Meg, Gary, Troy(vertsbror), Carol, Julie(vertsmor), Victoria(vertssøster), Rocky(vertsfar)

Så var det tid for juletrehogst og søndagstur! Vi kjørte en time for å komme til juletregården, gikk å småkrangla hele familien om hvilket tre som var det beste, og til slutt fant vi ett som 3 av 5 var enige med hverandre om var det beste.

Troy, Julie, meg, Maren og Sue. Maren er enda en norsk utvekslingsstudent på North Bend i år, som bor 4 hus ovenfor meg sammen med Sue. 

Etter treet var på lasteplanet kjørte vi et godt stykke til opp langs elva (husker ikke hvilken elv, men det var fint i alle fall!). Vi kjørte så langt opp det var mulig å kjøre, og gikk resten av turen. Meg og Maren er begge fra Norge og vant med å gå tur, så vi endte fort opp med å gå først og lede veien selv om vi ikke visse hvor vi skulle. Vi kom oss frem til slutt, og gud så fint!! (Golden and) Silver falls - mams og paps: dåkke ska herte når dåkke komme på besøk! Skulle egentlig gå turen helt opp til Golden falls (en ekstra time å gå), men Troy og Tori begynte å bli veldig utålmodige, så vi bestemte oss for å dra hjem igjen. 

DCIM\102GOPRO\GOPR0934.
 Begynner å bli alt for sent! Oppdaterer mer asap. Godt nyttår enn så lenge! Gleder meg til å se alle hjemme igjen i det nye året ♥

Kommentarer på dette innlegget

Malin

02.01.2016 kl. 13:18
<3 miss you

sofieioregon

03.01.2016 kl. 09:24
Malin: missyou more :( <3

08.03.2016 kl. 22:54
still waiting for update
sofieioregon

Følg mitt år som utvekslingsstudent i North Bend, Oregon på denne bloggen. Jeg reiser med Explorius, og har fått tildelt underorganisasjonen ICES. Har du spørsmål er det bare til å ta kontakt.

+ Legg meg til som venn

Bla i bloggen

Bloggdesign

hits