KEEP PORTLAND WEIRD

På fredag som var, så dro jeg sammen med Vmor Julie, Vsøs Amanda på 20, Vsøs Tori på 11, Kathryn (Veninne av Julie), og dattera hennes Lindsey (på alder med Tori) opp til Portland. 

Vi stoppet innom et kjøpesenter på vei opp, så jeg fikk endelig kjøpt meg en hettegenser! haha, har savna det på litt kjøligere morninger/kvelder. Vi sjekka inn på hotellet som lå litt utenfor Portland når vi kom frem, gjorde oss klare for å gå ut å spise, og tok TriMet'en inn til Portland.

Alle hadde på seg kjoler og skjørt, så det at det plutselig skulle regne var ikke tatt med i beREGN(XD)ingen. hehe. Vi sprang. Fant en liten mexiansk bar/resturant der vi spiste middag. Yummy! Så var det tid for å gå på konsert. Det var knallkjekt! Dødsgod stemning, og veldig imponerende satt sammen show. Eneste som var dumt var at Ariana selv var syk, og hadde ikke en 110% opptreden. Likevel en utrolig kjekk opplevelse!! 

På lørdag dro vi inn igjen til Portland for å gå på lørdagsmarkedet i byen. Det var skikkelig gøy! Alle barna tok henna-tattovering :) 

Den opprinnelige "vodoo doughnuts" ligger rett der som markedet var i Portland, så vi gikk bort for å sjekke hvor lang køen var. SYK. Disse amerikanerene her er virkelig dedikerte til dougnutspising - minst 1 time lang kø. 

Siden jeg er fra Norge så har jeg all rett til å leke litt turist :) jeg var ganske så nygjerrig på hvordan disse doughnutsene så ut, så jeg spurte om å få ta bilde av noen hehe, takk snille, imøtekommende amerikanere<33

Fikk shoppa en del på lørdagen før vi dro hjem også, så nå føler jeg endelig at jeg ikke mangler alle verdens ting!! Siden det er Laborweekend så var det masse tilbud og salg også, så fikk masse for pengene, wihu! 

Kommentarer på dette innlegget
sofieioregon

Følg mitt år som utvekslingsstudent i North Bend, Oregon på denne bloggen. Jeg reiser med Explorius, og har fått tildelt underorganisasjonen ICES. Har du spørsmål er det bare til å ta kontakt.

+ Legg meg til som venn

Bla i bloggen

Bloggdesign

hits