JEG KOM MED PÅ LAGET!!

Jeg har nå vært i USA i 16 hele dager. Det har gått fort!! Vforeldrene mine begynte på jobb forrige uke. Tirsdag forrige uke ble jeg vekket av Julie som kommer stormende inn på rommet mitt og sier "SOFIA, I'VE MADE A MISTAKE!! YOU WERE SUPPOSED TO BE AT THE SCHOOL NOW, NOT IN FIVE HOURS!". Så jeg forta meg å gjøre meg klar, så kjørte Rocky meg til skolen. Jeg skulle få møte resten av utvekslingsstudentene som også skal på North Bend i år, i tillegg til å få ordna timeplanen min. Vi fikk en tour rundt på skolen, som egentlig ikke hadde hatt noe å si fordi jeg husker ikke halvparten nå :') Jeg fikk locker, og det er akkurat sånn som på film haha! 


Jeg hadde også min første trening med cheerjentene den dagen! Det var så utrolig kjekt! Jentene er kjempe søte, positive og imøtekommende. Jeg fikk høre at de også hadde et konkurranselag, som jeg selvfølgelig ble intressert i. Så de har Junior Varsity, Varsity, og Varsity + competitionteam. Trenerene sa at jeg kunne ha tryout på torsdagen, og innen da skulle jeg lære en dans, 3 cheers, og jumps. Noen av jentene på laget hjalp meg med å lære det, og så var jeg med å stunte og tumble sammen med laget senere. Det var kjeekt! 

Jeg hadde altså første treningen på tirsdagen, en til trening på onsdagen, og så tryouts på torsdagen. Når torsdagen kom var jeg dødsnervøs! Jeg hadde veldigveldig lyst å komme på Varsity + compteam. Jeg hadde en relativt god magefølelse, men jeg var redd for å ødelegge alt på tryouts! Alt gikk helt perfekt!! Så jeg kom med på laget!! ♥

Fremover skal jeg være med å heie på fotballkamper, og i vinter blir det på basketballkamper. Jeg må lære meg ca 85 cheers, i tillegg til "North Bend honor song", haha school spiriten på topp!! Når våren kommer er det compseason, og frem til da skal vi ha fundraisers! Vi håper på å kunne delta på en konkurranse på Hawaii! wææ! <333

JEG ER OVERLYKKELIG OVER DETTE OKEI<33

Kommentarer på dette innlegget

Malin

07.09.2015 kl. 12:42
du e så flink vennen <3 <3

Bente

07.09.2015 kl. 20:49
Dette va heilt fantastisk Sofie ❤️
sofieioregon

Følg mitt år som utvekslingsstudent i North Bend, Oregon på denne bloggen. Jeg reiser med Explorius, og har fått tildelt underorganisasjonen ICES. Har du spørsmål er det bare til å ta kontakt.

+ Legg meg til som venn

Bla i bloggen

Bloggdesign

hits