Første amerikanske baseballgame

På vei hjem fra Sunriver skulle vi på baseballgame i Eugene, noe jeg gledet meg masse til. Vi hadde front row seats, så vi satt rett bak der motstanderlagets swinger(?) sto å varma opp. Tok meg sånn ca en hel kamp på 3 timer til å faktisk forstå hva tavlene med scores betydde. Kan fremdeles ikke si at jeg kan det noe særlig godt. Men uansett. Jeg syns det var utrlolig kult å se sporten på ekte! Det å virkelig føle på stemingen på kampen var helt spesielt.

MEEN, siden jeg er en så kul nordmann som jeg er, så fikk jeg øyenkontakt med en av baseballspillerene som varmet opp. Jeg smilte, han smilte tilbake, og før du vet ordet av det så sier Vmor Julie " Heyy, she's norwegian! You should make a homerun for her. It's her first baseballgame ever!" Baseballspilleren kom nærmere oss, og begynte å chitchatte litt, før han sa "Hey come meet me after the game, and I'll give you this "- og peker på baseballbaten. Dette var helt på slutten av kampen, så litt etterpå så fikk jeg den faktisk!!


Sykt kul første-ukes-opplevelse i USA! Jeg lukta sjalusien fra vbror Troy og kompisen hans lang vei, haha! Ender nok opp på rommet til Troy i løpet av året tenker jeg. 
Kommentarer på dette innlegget
sofieioregon

Følg mitt år som utvekslingsstudent i North Bend, Oregon på denne bloggen. Jeg reiser med Explorius, og har fått tildelt underorganisasjonen ICES. Har du spørsmål er det bare til å ta kontakt.

+ Legg meg til som venn

Bla i bloggen

Bloggdesign

hits