JEG HAR SÅ SYKT KULT LIV?

Okei, overskriften sier alt. Livet mitt er så sykt kult?? Har opplevd så utrolig mange kule ting på så utrolig kort tid! Så er jeg utrolig dårlig til å lese lange blogginnlegg selv, så jeg tenkte å dele det opp litt i stedet for. Forresten så må jeg beklage, autokorrekten har en tendens til å oversette til engelsk, og jeg er en smule trøtt! Jeg ligger 9 timer bak dere for øyeblikket, som vil si at når flesteparten av dere går på jobb og skole, så skal jeg til å legge meg. Jet-lag har gått overraskene bra :) Har også vært genial å skreve dagbok etterhvert, sånn at det skulle bli enklere å blogge når jeg fikk tid til det (takk fride<3). 

Får ta avreise og soft landing camp i NYC til å begynne da. Pakking var såklart vanskelig. Hvor ofte pakker man for å være vekke et helt år? I en koffert, som skulle være lettere enn 23 kg?? Men fikk ordna det. Brunost og presanger ble førsteprioritert. 

Siste dagen i Norge var vemodig. Var ute å spiste i Stavanger sammen med mams, paps, broremann, og kjæresten. Koslig, og rart på samme tid. Dagen etterpå var det opp tidlig med koslig uplanlagt frokost, og kjekke mennesker.

Flyrute: Stavanger - Oslo, Oslo - Newark. 

Avreise var tungt. Vanskelig og trist. Får klump i halsen bare av å tenke på det nå. Men når jeg gikk gjennom sikkerhetskontrollen, da var det vanskelige overstått, og jeg var klar for å bare komme meg fortest mulig til USA! Tok lang tid. Aaaalt for lang tid. Utålmodig! Møtte en god gjeng norske utvekslingsstudenter på Gardemoen da, og alle exploriusstudentene satt sammen i en klynge. Alt gikk smooth på Newark, og vi kom oss til hotellet relativt tidlig på dagen grunnet tidsforskjell. På kvelden fikk vi takeaway bestilt til hotellet. Mygla burgere og biller i salaten sto på menyen, nam! Fikk to veldig hyggelige roomies som også tilfeldigvis skulle til Oregon.

Første hele dag i New York. For en opplevelse!!! Vi skulle få se Uptown Manhattan. Startet med lunsj på Grand Central Station:

, deretter guidet tour for å (og her kommer en hel rekke punkt!!:

  • Se Carrie Bradshaws trapper (stakkars mann som har kjøpt stedet nå lol), og det store biblioteket hvor hun i utgangspunktet skulle gifte seg med Big fra utsiden.

  • Se Monica i Friends sitt hus. 

 

  • Gå på "High Line" - gammelt jernbanespor, der vi fikk utrolig fin utsikt over Manhattan. 
  • Værei blandt annet den delen av Central Park som er oppkalt etter John Lennons sang Strawberry Fields Forever. - Strawberry Fields. Sykt koslig plass, good vibes.
  • HAaha, springe opp og ned, opp og ned 5th Avenue. Leita etter McDonalds. 
  • Være på "Top of the Rock". Breathtaking!!

  • Være på Times Square - sykt kult! Til og med vært på storskjermen der, stolt lol

Alle disse selfiene får meg nesten til å føle meg som instagrammeren Murdosmann, bare at kameraet er snudd :')

  • Bli kjent med mange andre koselige og kjekke utvekslingsstudenter fra Norge, Sverige, Danmark og Tyskland
  • Ha det generelt sett fett. 
  • Ta masse selfies med goproen haha. 

Dag 2 i New York skulle vi tilbringe i Downtown Manhattan - SoHo, Chinatown, Brooklyn, Little Italy, Memorial of Twin Towers, One world trade center, Wall Street.Dag 3 i New York var utrolig koselig! Vi startet med å gå på en utrolig flott matbutikk "Whole Foods" får å kjøpe mat til piknik i Central Park. Det ble litt daffing i skyggen, ballspill, og masse latter! Tok gruppebilde sammen alle 64 utvekslingsstudentene, men det har jeg siden ikke sett noe mer til! 

Ble kjørt til Jersey Mall, der vi fikk alt for god tid til å allerede ha fylt opp kofferten i Norge.. Jajaa, shopping er alltids koslig, fikk blitt bedre kjent med noen av de danske også :) Senere var det pakking til avreise, dusjing, og å si hade til alle. Jeg var blitt satt opp på den tidligste shuttlebussen fra hotellet til flyplassen dagen etterpå, kl 05.00, fordi flyet til San Francisco skulle gå 08.01. Takk for nå New York, you've been fab 

Okei så det ble et langt innlegg likevel. Ikke hat meg :)) har masse mer på lager, så keep on checkin out mah blog  

Kommentarer på dette innlegget

by kris

02.09.2015 kl. 11:32
Så spennende! :D

Malin

02.09.2015 kl. 18:44
åå, virke så du har det heilt fantastisk! kos deg masse videre vennenmin<3

Julie

02.09.2015 kl. 20:54
ååh fantastisk!! kosa deg masse videre<3
sofieioregon

Følg mitt år som utvekslingsstudent i North Bend, Oregon på denne bloggen. Jeg reiser med Explorius, og har fått tildelt underorganisasjonen ICES. Har du spørsmål er det bare til å ta kontakt.

+ Legg meg til som venn

Bla i bloggen

Bloggdesign

hits